Selecteer een pagina

Maatwerk

Precies voor jouw gemaakt

Zeilmakerij Kruger ontwikkelt en repareert diverse kappen, kleden en hoezen. Alles met hoge kwaliteitsproducten maar tegen een scherpe prijs. Hoe dat kan? Maak een afspraak.

Wij maken hoge kwaliteit, op maat gemaakte producten

Zeilmakerij Kruger levert afdekkingen voor uw boot of aanhangwagen op maat. In ons ontwerp houden wij rekening met uw persoonlijke wensen. Bijna alles is mogelijk in vorm, kleur en materiaal.

Alleen de beste materialen

Hoge kwaliteit, een scherpe prijs. Dit is wat u van Zeilmakerij Kruger kan verwachten.

Ontworpen en tot in de perfectie gemaakt

Maatwerk is onze standaard. Wij leveren op uw wens met de door u gekozen producten.

Vanuit onze handen en uit onze shop

U weet wie het maakt en waar uw product vandaan komt. Persoonlijk contact en heldere uitleg.

Maak een afpraak

Hoe wij werken

Maat- en productadvies

Wij nemen hiervoor de tijd. Komen indien gewenst bij u op locatie. Gezamenlijk bespreken we de mogelijkheden. De keuze van materialen een eventueel andere opzet. Alle mogelijkheden worden hierbij besproken. Nadat u akkoord heeft gegeven op de vernieuwing gaan wij voor u aan de slag.

Mallen maken & constructie

Zodra wij uw goedkeuring hebben gaan wij voor u aan de slag. Het maken van de mallen en indien nodig het bestellen van benodigde materialen. Zorgvuldig bekijken wij hoe het product op de juiste manier bevestigd kan worden. Is een ander frame benodigd, dan verzorgen wij deze met de beste RVS die daarvoor nodig is.

Montage en oplevering

Als het product zover gereed is gaan wij over tot de montage. Een secuur proces waarvoor wij ook alle tijd nemen. Wij zorgen ervoor dat het daarin aan niets ontbreekt. Na de montage nemen wij contact met u op. Gezamenlijk doorlopen wij het product en geven waar nodig uitleg. Tevredenheid staat voorop.

"Aan komen waaien met de vraag of men tourniquets en ringen heeft en deze misschien kan slaan. Enkele minuten later klus geklaard.

Heel gastvrij en direct klaar staan"

"Zeilmakerij Kruger levert maatwerk en kwaliteit voor een eerlijke prijs. Het dekzeil voor mijn Alumacraft V16 past perfect! Marco verstaat zijn vak!!"

"Wat een super bedrijf.
In één woord SNEL GOED EN NIET DUUR!
Dit is echt een aanrader.
Dank je wel Marco Kruger voor het snelle herstellen van onze tent van boot
"

"Mooie goed passende tent voor mijn sloep gemaakt! En voor een scherpe prijs."

Neem contact op!

Wij zijn gedurende de genoemde openingstijden bereikbaar. Mocht u een vraag hebben kunt u ook gebruikmaken van het contactfomulier of Whatsapp.

Bezoek onze shop

Edisonstraat 16, 8606 JJ Sneek

Bel ons

06 47658248

E mail ons

info@zeilmakerijkruger.nl

Chat openen
1
Kan ik je helpen?
Hallo 👋
Wat is je vraag?